Eerste Jan van der Heijdenstraat 53-B, 1072 TK Amsterdam

Aangekocht: Eerste Jan van der Heijdenstraat 53-B, 1072 TK Amsterdam

Prijs: € 385.000,-

Kamers: 3

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 95 m2

Wil je TOP wonen in de Pijp? Ymere is op dit moment bezig met de renovatie van 19 appartementen.

Ze hebben allemaal een balkon, tuin of dakterras. Buitenkans! Want deze kwaliteit ? 100% woonklaar en nu al te koop - kom je niet vaak tegen. De etagewoningen worden lekker luxe afgewerkt en ze liggen allemaal op A-locaties in De Pijp. Meer weten? Meld je aan als geïnteresseerde voor één van de koopappartementen bij ons kantoor of via de website www.topwonenindepijp.nl of kijk op de blog van deze site voor de meest actuele info, plattegronden en de prijslijst.

De appartementen worden door Ymere op drie plekken in De Pijp (op topniveau) gerenoveerd en verkocht in de Gerard Doustraat, De Eerste Jan van der Heijdenstraat en de Govert Flinckstraat. Die straten liggen op kuierafstand van de Albert Cuypmarkt en de Ferdinand Bolstraat. Heb je ruimte nodig om te zonnen of te joggen: ook het Sarphatipark is dichtbij. De Pijp is voor veel mensen de meest populaire woonplek van Amsterdam. Het grote-stad-gevoel maar dan lekker kleinschalig. Een mengelmoesje van nieuw en oud, levendig en kleurrijk. Je kunt met je baby?tje of je kleuter rustig door de buurt kuieren, met je moeder naar het Sarphatipark of koffie drinken op de hoek, maar ook met vrienden uitgebreid op kroegentocht of lekker makkelijk eten halen bij één van de uitstekende take-aways. Er zijn dure (top)restaurants en gezellige eethuisjes, er zijn crèches, bijzondere winkeltjes en de 1001 hebbedingen.

Dhr. Rooijakkers:

"Onlangs heb ik een appartement in Amsterdam gekocht en heb ik Ton Beekman van Klok Real Estate gevraagd namens mij op te treden. Met name het duidelijke stappenplan van Klok Real Estate sprak mij aan. Het traject is dan ook soepel en transparant doorlopen en de professionele inbreng van Ton was prima. Al met al een prima samenwerking en aanbevelenswaardig!"  


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530