Waterkeringweg 49, 1051 NX Amsterdam

Verhuurd: Waterkeringweg 49, 1051 NX Amsterdam

Prijs: € 1.650,- / mnd

Kamers: 3

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 70 m2

Wonen aan de rand van het Westerpark en op 10 minuten loopafstand van de Jordaan! Dit ruime, gelijkvloerse en gemeubileerde driekamerappartement (70m2) met loggia, gelegen op de zevende verdieping in een appartementengebouw (1998) met lift op het voormalig Grondwaterleiding terrein biedt u deze mogelijkheid. Dankzij de vele ramen is het overdag heel licht in dit appartement. Vanuit de woonkamer loopt u bovendien zo het de loggia op alwaar u kunt genieten van het ondergaan van de avondzon.

Ligging:

Vlakbij een van de meest veelzijdigste parken van Amsterdam Het Westerpark waar u heerlijk kunt recreëren op de uitgestrekte zonneweide. Het Westerpark met de voormalige en gerenoveerde Westergasfabriek biedt eveneens onderdak aan restaurants, bars, een bioscoop, galerieën en clubs. Er worden hier vaak muzikale en andere culturele evenementen/festivals georganiseerd. Op het voormalig grondwaterleiding terrein kunt u eveneens heerlijk zitten en of dineren in Restaurant Amsterdam, gevestigd in het voormalig Machinepomp gebouw.

De Jordaan, Haarlemmerdijkstraat (winkelstraat) en de grachtengordel zijn op loopafstand. Uitstekende ligging t.o.v. openbaar vervoer met tram 10 naar het oosten van Amsterdam en bus 21 naar Centraal Station. Via de Haarlemmerweg, grenzend aan de Waterkeringweg, bent u binnen enkele minuten op de ring A10.

Indeling:

Begane grond: Entree en lift. Hal. Woonkamer grenzend aan de loggia en de open keuken. Diepe badkamer met douche en wastafel. Toilet. Twee slaapkamers aan de rustige achterzijde.


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530