Aalsmeerweg 80-1, 1059 AM Amsterdam

Aangekocht: Aalsmeerweg 80-1, 1059 AM Amsterdam

Prijs: € 275.000,- k.k.

Kamers: 3

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 64 m2

Geweldig licht 2/3 kamer appartement van 64m2 (NEN gemeten) in Amsterdam Zuid (Hoofddorppleinbuurt). De woning is gelegen op een hoek, heeft vrij uitzicht en veel ramen. Daarnaast is het zeer centraal gelegen met de winkels en horeca binnen handbereik.

Via het recent vernieuwde trappenhuis komt men de woning binnen op de eerste verdieping. Aan de voorzijde een mooie kamer ensuite waarbij de jaren '30 inbouwkasten bewaard zijn gebleven. Momenteel wordt de ene kamer gebruikt als zithoek en de andere als eetkamer. Uiteraard is het ook goed mogelijk één van de kamers als werk/studeerkamer te gebruiken. In de eetkamer nog een originele schouw en mooie glas-in-lood raampjes. De moderne keuken heeft hoog glans witte kasten met een composiet werkblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zowel vanuit de keuken als de eetkamer is het langgerekte balkon te bereiken. Vanaf hier kijkt men vrij de straat in.

Aan de tuinzijde de slaapkamer die genoeg ruimte heeft voor een grote kast. De badkamer grenst aan de slaapkamer en heeft een ligbad en wastafel. Het toilet is apart. In de hal praktische bergkasten waar o.a. de wasmachine geplaatst kan worden. Op de zolderetage een grote berging.

De woning is goed onderhouden, heeft een lamel parketvloer en gestuukte wanden en plafonds. Gelegen op eigen grond.

Omgeving:

De Hoofddorppleinbuurt is een gezellige buurt met een grote verscheidenheid aan winkels (o.a. Hema, Deen, Etos, Dirk, lokale bakker, slager, groenteman etc.), cafeetjes en restaurants (Helder, Mechelen, Gent aan de Schinkel, Woest etc.). Het Vondelpark en Rembrandtpark liggen om de hoek, maar ook het Amsterdamse Bos en De Nieuwe Meer zijn op korte afstand. Sportparken - tennis, squash, voetbal, atletiek en fitness – u vindt het allemaal in de buurt. Daarnaast zijn er goede openbaar vervoer verbindingen (zowel tram, bus, metro als trein). Ook de bereikbaarheid met de auto of motor is zeer gunstig: de Ring A10 ligt praktisch aan het einde van de straat.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte 64m2 (conform NEN2580 gemeten)

- Gelegen op eigen grond

- Vereniging van eigenaren bestaat uit 8 leden en wordt professioneel beheerd door Velzel VvE diensten.De servicekosten bedragen € 111,11 per maand


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530