Uiterwaardenstraat 48-III, 1079 CA Amsterdam

Aangekocht: Uiterwaardenstraat 48-III, 1079 CA Amsterdam

Prijs: € 299.000,- k.k.

Kamers: 3

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 75 m2

Dit stijlvolle, compleet gerenoveerde 3-kamer appartement met ruime woonkeuken en veel lichtinval is gelegen in de zeer geliefde en rustige Rivierenbuurt.

Door de gunstige ligging van het pand kan men zowel overdag als ’s avonds in de zon zitten.

Dankzij het recentelijk gewijzigde bestemmingsplan is er de mogelijkheid tot aanleg van een dakterras van 18 m2 gelegen op het zuiden. De openslaande deuren naar het dakterras zijn reeds aanwezig.

Het fraaie jaren ‘ 30 pand is in 2007 professioneel gerenoveerd en gesplitst. Het heeft daarbij een nieuwe HR cv-ketel gekregen, nieuwe kozijnen en dubbele beglazing. Tevens is de elektra en zijn de aan-en afvoerleidingen vernieuwd en is de fundering op kwaliteit geïnspecteerd.

De erfpacht is afgekocht tot en met 31 maart 2056.

De bereikbaarheid van dit appartement is zeer gunstig te noemen. Met de auto bent u direct op de ring A10/A2 en een parkeervergunning is aan te vragen zonder wachttijd. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Met de fiets bent u snel in hartje centrum, op de Zuid-as of juist in de rust langs de prachtige Amstel. Ook het reizen met openbaar vervoer is ideaal met de stations Amsterdam Amstel en RAI vlakbij.

Omschrijving

Binnenkomst door een netjes en verzorgd trappenhuis. Entree op de 3e verdieping met directe toegang tot de ruime, zeer lichte woonkeuken met uitzicht op de groene binnentuin. Veel luxe qua apparatuur en een speelse indeling.

Vanuit hier openslaande deuren naar een balkon met avondzon op het noordwesten.

De tevens aan de achterzijde gelegen kleinere slaapkamer heeft een formaat van 8m2 en ook vanuit hier is er een toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad en douche in één. Het is netjes betegeld en is voorzien van een toilet, wastafel en een granieten vloer. Aan de voorzijde is de lichte woonkamer gelegen met een aparte eethoek. Van hieruit toegang middels openslaande deuren tot een balkon op het zuiden. Via de open trap naar de 4e verdieping met op de overloop een afsluitbare ruimte voor de wasmachine/droger. Tevens treft u hier de CV HR-ketel aan. Toegang tot de grote slaapkamer van bijna 18m2 met openslaande deuren naar een plat dak (alwaar aanleg van een dakterras van 18m2 op het zuiden mogelijk is).

Deze unieke en zeer fraai gerenoveerde woning is zo te betrekken.

Balkon en dakterras

Bijzonderheden

-Parkeervergunning aan te vragen zonder wachttijd

-Mogelijkheid aanleg dakterras 18 m2, VVE heeft hiervoor toestemming gegeven, bouwvergunning nog aan te vragen.

-VVE: het appartementsrecht maakt onderdeel uit van de VVE Uitergaasp dat professioneel beheerd wordt door VVE Beheer Amsterdam met een gezonde kaspositie.


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530