Rooseveltlaan, 1079 AR Amsterdam

Verhuurd: Rooseveltlaan, 1079 AR Amsterdam

Prijs: € 1.6850,- / mnd

Kamers: 5

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 110 m2

Daar waar authenticiteit en modern leef comfort samenkomen. Een ruim, zeer licht en fraai appartement (110 m2) gesitueerd in een karakteristiek jaren dertig pand gelegen aan een groene laan in de Rivierenlaan: de Rooseveltlaan. Een statig trappenhuis met lift en marmeren lambrisering maken het af. Een karakteristieke huis waar u zich direct in thuis zult voelen.

Ligging

Dit appartement is gelegen in stadsdeel Zuid/Rivierenbuurt, in de nabijheid van de tussen de Maasstraat. De Maasstraat biedt u een ruim winkelaanbod en een grote variatie aan uitstekende restaurants. U vindt in de gezellige en populaire Maasstraat de AH, de Blokker en een diversiteit aan delicatessenwinkels.

Eveneens op loopafstand van de RAI, het prachtige Beatrixpark, de chique winkelstraat, De Beethovenstraat en het Amstelpark. Voor zwemplezier kunt u terecht bij het Mirandabad. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen; tramhaltes (4-12-25) liggen op loopafstand. NS station RAI, Zuid/WTC en Amstel eveneens in de nabije omgeving . De Ringweg A-10 en de A2 zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Neemt u de fiets: dan bent u op korte afstand van het stadsdeel de Pijp, De Weesperzijde, Het Gelderlandplein of het bruisende centrum van Amsterdam.

Indeling:

U komt via het statige trappenhuis op de derde verdieping. Entree met hal die alle vertrekken met elkaar verbindt. De woonkamer en-suite beschikt over een erker met veel lichtinval. Eetkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het zonnige balkon. Aan de achterzijde vindt u eveneens de moderne keuken met diverse inbouwapparatuur en een ruime slaapkamer . Aan de voorzijde een tweede slaapkamer en een studeer- annex logeerkamer. Voorts een badkamer met douche, wastafel en toilet. De houten vloer geeft de woning een warme uitstraling.

Mogelijkheid om het appartement volledig te meubileren.


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530