Singel, 1012 WP Amsterdam

Verhuurd: Singel, 1012 WP Amsterdam

Prijs: € 1.625,- / mnd

Kamers: 2

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 80 m2

Een ruim appartement (80m2) met mediterrane touch, gelegen aan het Singel in Amsterdam. Dit smaakvol ingerichte appartement met mediterrane touch is gelegen aan de drijvende bloemenmarkt op een van de oudste grachten in Amsterdam. U komt hier thuis in een sfeervol appartement ingericht met oog voor detail.

Ligging:

Het appartement heeft uitzicht op de, in boten gevestigde marktkramen, en is gelegen aan het Singel tussen de Munt en het Koningsplein. Vanuit uw appartement loopt u in een paar minuten naar het Spui met de vele terrassen, de academische boekhandel Atheneum, het middeleeuwse Begijnhof, het Maagdenhuis en het standbeeld "Het Lieverdje" Als u de ramen open hebt staan, hoort u het carillon van de Munttoren. Het Rembrandtplein met het vermaarde Torbeckeplein op een paar minuten wandelafstand.

Indeling:

Bij binnenkomst heeft u aan de voorzijde van het appartement het zitgedeelte met loungebank, wandmeubel met flat screen TV. U geniet hier een uniek uitzicht op de bloemenmarkt. De subtiele details in de woonkamer geeft deze net iets extra's. Het zitgedeelte grenst aan een smaakvolle en goed geintergreerde open keuken voorzien van alle gemakken. De slaapkamer in koloniale sfeer geeft u het gevoel op vakantie te zijn. Aangrenzend een binnenbalkon. De badkamer in klassieke stijl met aparte douche, bad en accessoires, geven deze ruimte een ontspannen sfeer. Bergruimte met wasmachine en vriezer.

Het kleurenpalet, de decoratiestukken en de meubels geven dit appartement een sfeervolle charme.


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530