Klok Real Estate - Verkoop - Complete dienstverlening

U wenst uw woning te verkopen?

dan…

zorgen wij voor een realistische prijs.

Aangezien de verkoop van uw woning niet tot uw dagelijkse werkzaamheden behoort, is een professionele bemiddeling en een betrouwbaar advies van groot belang. U wilt bovendien graag weten wat uw woning waard is, waar u bij de verkoop op moet letten en met welke juridische zaken u rekening moet houden?

Klok Real Estate neemt u deze zorgen graag uit handen. Deskundigheid, betrokkenheid en doelmatigheid karakteriseren onze werkwijze. Wij proberen een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren. Wij vinden het bovendien belangrijk om net die twee stappen meer te doen voor onze klanten.

Onze werkwijze:

 1. Woningopname en waardebepaling.

  Tijdens een eerste kennismakingsgesprek nemen wij uw wensen door. Wij bekijken uw woning, de buurt en de ligging, verzamelen de benodigde informatie bij Kadaster en gemeente en onderzoeken de privaat- en publiekrechtelijke aspecten. Wij bespreken met u de waarde van uw woning en adviseren u een realistische verkoopprijs.

 2. Presentatie.

  De eerste indruk is een daalder waard! Mooie en sfeervolle foto’s genomen door onze professionele fotograaf, een goede beschrijving in het Nederlands en Engels, een 3D-plattegrond en een NEN 2580 meetrapport, zijn uiterst belangrijk voor potentiële kopers. Wij besteden daarom ook veel zorg aan de presentatie van uw woning zowel op onze site, op de site van VBO Makelaars, Funda maar ook via social media. Daarnaast presenteren wij u woning in onze etalage aan de Lijnbaansgracht, ter hoogte van het Rijksmuseum. Met recht een A1 locatie te noemen met veel dagelijkse passanten.

 3. Uitvoeren van bezichtigingen.

  In overleg met u, plannen wij de bezichtigingen in en leiden wij serieuze kandidaten rond in uw woning. U ontvangt na elke bezichtiging een beknopt rapport. Zodoende wordt U optimaal op de hoogte gehouden van de voortgang van de verkoop. Regelmatig worden er ook Open Huis dagen georganiseerd door VBO branchevereniging.

 4. Het voeren van de onderhandelingen.

  Zodra zich een serieuze koper aandient, zullen wij direct contact met u opnemen en - in nauw overleg met u- het onderhandelingstraject ingaan. Wij kunnen dankzij onze deskundigheid, kennis en ervaring, scherp inzetten!

 5. Juridische afwikkeling: koop- en leveringsakte.

  Nadat er overeenstemming is bereikt tussen u en de koper, wordt de koopakte opgesteld door de notaris en is de koopovereenkomst een feit. Klok Real Estate zorgt voor een goede overdracht van de noodzakelijke gegevens van uw woning alsmede voor een lijst van de eventueel over te nemen roerende zaken. Wij controleren de koopakte en de akte van levering. Wij begeleiden u bij zowel de ondertekening van de koopakte als bij de levering. Uiteraard zijn wij aanwezig bij de laatste inspectie in de woning voordat deze wordt overgedragen aan de koper bij de notaris.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? We maken graag een vrijblijvende afspraak om de verkoopmogelijkheden van uw woning te bespreken. U kunt uw gegevens achterlaten door contact met ons op te nemen.

Uiteraard willen wij u de mooie recensies van onze opdrachtgevers niet onthouden.

Klok Real Estate – Verkoop: een kwestie van verschil!

 


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530