Klok Real Estate - Verhuurmakelaar - Werkwijze complete dienstverlening

U wenst uw woning te verhuren?

 • In afwachting van een goede koper?

 • Tegen een interessant rendement?

 • Omdat u naar het buitenland gaat?

 • Omdat u gaat samenwonen?

dan…

zorgen wij voor een geschikte kandidaat.

Als huiseigenaar wilt u er zeker van zijn dat uw woning door een verhuurmakelaar op een professionele manier en tegen uitstekende condities wordt verhuurd aan een betrouwbare huurder.

Door de jaren heen hebben wij als verhuurmakelaar op het gebied van professionele aan- en verhuur ruime ervaring en gedegen kennis opgebouwd. Wij weten wat de huurder, vaak een expat, voor eisen aan een woning stelt. Graag brengen wij u op de hoogte van alle zaken die essentieel zijn voor het succesvol verhuren van uw woning.

Onze werkwijze

 • 1. Kennismaking en adviseren

  U wilt, als huiseigenaar, er zeker van zijn dat uw woning op een professionele verhuurmakelaar tegen uitstekende condities verhuurd wordt aan een betrouwbare huurder. Klok Real Estate BV verhuurmakelaar bemiddelt bij het vinden van een geschikte en betrouwbare kandidaat.

  Tijdens een eerste kennismaking nemen wij uw wensen door, bespreken de (juridische) aspecten die spelen bij de verhuur van uw woning en bestuderen de mogelijkheden voor de verbetering van de verhuurkans van uw woning.

  Wij geven u een realistische indicatie van de huurinkomsten met inachtneming van het woningwaarderingstelsel (WWS).

 • 2. Presentatie van uw woning

  Wij besteden veel aandacht aan de presentatie van uw woning. Een volledige beschrijving en sfeervolle foto’s zijn uiterst belangrijk voor de beleving van potentiële huurders. U krijgt tenslotte geen tweede kans voor een eerste indruk. Uw woning wordt vervolgens gratis geplaatst op onze site en op:

  Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

  Zo krijgt uw woning een maximaal bereik bij potentiële huurders. Daarnaast sturen wij regelmatig een overzicht van ons huuraanbod naar internationale bedrijven.

 • 3. Bezichtigen en selecteren van de juiste kandidaat-huurder

  Begeleiden van geïnteresseerde kandidaten bij de bezichtiging. Zodra wij een serieus voorstel hebben mogen ontvangen en de kandidaat huurder gescreend is op betrouwbaarheid en kredietwaardigheid en voldoet aan het gewenste profiel, wordt u als verhuurder op de hoogte gesteld en de kandidaat huurder desgewenst voorgesteld.

 • 4. Opstellen huurcontract

  Nadat er overeenstemming bereikt is, wordt er een gedetailleerd en helder huurcontract opgesteld in het Nederlands, met desgewenst een vertaling in het Engels. De woning zal pas betrokken worden als de eerste maand huur en de borg op uw rekening staan.

 • 5. Check-In en Check-Out

  Het Check-In proces wordt door ons volledig begeleid. Hetgeen betekent dat u zich alleen maar hoeft te concentreren op uw verhuizing. Alvorens u de woning betrekt fotograferen wij de volledige woning inclusief alle details; beschadigingen en de meterstanden. De foto’s worden toegevoegd aan het Check-In rapport waarin de algehele conditie van de woning wordt vastgelegd. Met deze rapportage worden toekomstige misverstanden vermeden.

 • 6. Beheer

  U wenst liever geen tijd kwijt te zijn aan het innen van de huurpenningen, de administratie en het afhandelen van technische- en/of onderhoudsproblemen. Klok Real Estate B.V. verricht deze beheerdiensten graag voor u.

 • 7. Interesse

  Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? We maken graag een vrijblijvende afspraak om de verhuurmogelijkheden van uw woning te bespreken. U kunt uw gegevens achterlaten door contact met ons op te nemen.

 • 8.Referentie

  Wilt u liever toch eerst een referentie, dan brengen wij in contact met een van onze verhuurders.

   

Een van onze opdrachtgevers over Klok Real Estate B.V:

"Naast de warme persoonlijkheid van Paula Willemse, die ook zeer duidelijk terug te vinden is in het bedrijf Klok Real Estate, waarderen wij haar op maat aanpak, pro-activiteit en beschikbaarheid.

Klok Real Estate verhuurmakelaar vindt betrouwbare huurders, heeft grote kennis van de markt en beschikt over een groot aantal appartementen die aan hun goede zorg worden toevertrouwd.

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking."

Eigenaresse Dorine van een loft appartement op de Prinsengracht. 

 

Klok Real Estate – Verhuurmakelaar Amsterdam en Amstelveen - een kwestie van verschil!

 


 

Gediplomeerd verhuurmakelaar onroerende zaken nr: T0001326
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530