Eerste Jan Steenstraat, 1072 NK Amsterdam

Verhuurd: Eerste Jan Steenstraat, 1072 NK Amsterdam

Prijs: € 2.500,- / mnd

Kamers: 3

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 110 m2

Beschrijving:

Dubbele benedenwoning Eerste Jan Steenstraat, Amsterdam. Wees welkom in deze hoogwaardig afgewerkte nieuwbouwwoning (110m2) met tuin (60m2) en parkeergarage. Gelegen in het hart van de "De Pijp" (0ud-Zuid), een van de meest gewilde en geliefde buurten in Amsterdam. Voor meer informatie: http://www.hparchitecten.nl/upload/File/20111228_Volkskrant_de%20Pijp.pdf

Ligging:

Op loopafstand van de dagmarkt de Albert Cuyp, winkels, restaurants, het Sarphatipark, Van Baerlestraat /Concertgebouw. Op slechts enkele minuten van de Amstel.

Het gebied is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer, zoals de tramlijnen: 3, 4, 12, 16, 24 en 25. Gunstig gelegen nabij de snelweg (A10) en de Zuid-AS/WTC.

Indeling:

U komt binnen in een royale hal, gelegen in het midden van het huis. De hoge plafonds van 3.20. dragen bij aan het gevoel van ruimte. Dit wordt nog eens verstrekt door het vele glas in de woning. De comfortabele woonkamer is gelegen aan de straatzijde.

De woonkeuken bevindt zich aan de zonnige achterzijde. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De grote dubbele glazen deuren naar de tuin op het zuiden, zorgen voor extra licht. Wanneer de deuren openstaan wordt de keuken nog eens een stuk groter en vormt zodoende het hart van de woning.

Via de open trap in de hal komt u op de eerste verdieping met een master bedroom met inloopkast en een Frans balkon. Stijlvolle en fraai ontworpen badkamer met ligbad, wastafel en aparte douche. De tweede, ruim bemeten slaapkamer is gelegen aan de straatzijde. Vloerverwarming in de gehele woning. Berging. 

 


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530