Plantage Parklaan 3-II, 1018 SP Amsterdam

Aangekocht: Plantage Parklaan 3-II, 1018 SP Amsterdam

Prijs: € 330.000,-

Kamers: 2

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 71 m2

Gelegen op het mooiste en rustige stukje van de Plantage Parklaan, met vrij uitzicht op de prachtige Hortus Botanicus en pal aan het Wertheimpark ligt dit charmante appartement van 71 m² op de 2e verdieping.

De Amsterdamse buurt de Plantage ligt in het oostelijke en laatst aangelegde deel van de Grachtengordel, in Amsterdam Centrum. De Plantage wordt gekenmerkt door een groen karakter. We vinden er onder andere de Hortus Botanicus (sinds 1638) en het Wertheimpark. Ook is hier de dierentuin Artis gevestigd.

De tramlijnen 6, 9 en 14 rijden door de Plantage Middenlaan. Het metrostation Waterlooplein bevindt zich op loopafstand. De IJ-tunnel die toegang geeft tot de ring van Amsterdam (A10) is in de directe nabijheid.

Deze lichte woning heeft een heerlijke ruimtelijke beleving door de vele grote ramen, de hoge plafonds en de open indeling. De lichte houten vloer en de sfeervolle open keuken geven de woning een hele charmante en gezellige sfeer.

Indeling:

Entree op de tweede verdieping. Royale kamer en suite met openslaande deuren naar een klein balkon met vrij uitzicht op de Hortus Botanicus. Aan de voorzijde ligt de leuke eet/ woonkamer met open keuken. De houten keuken heeft een mooi eiland vrijstaand in de ruimte, met natuurstenen blad waar eenvoudig 4 hoge eetstoelen aan passen. Verder is de keuken voorzien van een 5 pits gasfornuis, dubbele spoelbak en vaatwasmachine.

Aan de achterzijde ligt een grote kamer met ingebouwde kasten. Hier is een groot tweepersoons bed “ in de lucht” gemaakt. Tevens ligt aan de achterzijde in de uitbouw een mooie recent gerenoveerde badkamer, voorzien van aparte douche, ligbad op pootjes, wastafel met een composiet blad en wc. Onder het wastafelblad staan, mooi weggewerkt, de wasmachine en wasdroger.

Bijzonderheden:v - Eigen grond

- Kleinschalige goed functionerende VVE

- Servicekosten € 72,- per maand

- Nieuwe cv 2014v - Plafonds en vloeren zijn geluidsgeïsoleerd

- Wasmachine en droger blijven achterv - 2 bergzolders in het appartement

Eigen grond.


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530