Jacob van Lennepkade 275-E, 1054 ZT Amsterdam

https://hayweb.blob.core.windows.net/public/j74lgx/1/$l/Ljl1_om4.jpg

Verhuurd: Jacob van Lennepkade 275-E, 1054 ZT Amsterdam

Prijs: € 1.400,- / mnd

Kamers: 2

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 50 m2

Vogels een duikvlucht zien maken en wonen aan een groene kade in het stadsdeel West? Dat kan aan… De Jacob van Lennepkade.

Dit goed onderhouden appartement van 62m2 bevindt zich op de vierde verdieping. Dankzij de vele ramen komt het licht u van alle kanten tegemoet. Wonen op de bovenste verdieping, geeft u bovendien een gevoel van vrijheid. Het weidse uitzicht over het water van de Jacob van Lennepkade en de Kostverlorenvaart draagt voor 100% - bij aan uw woonwelzijn. En…last but not least: u kunt hier zo intrekken want de meubels zijn ter overname!

Een appartement waar de schrijver en dichter Jacob van Lennep (1802-1868) graag zelf had willen wonen!!

Omgeving:

U bevindt zich hier op loopafstand van de vele winkels en de gezellige horecagelegenheden gelegen aan de hippe J.P. Heijestraat, de Kinkerstraat en de Overtoom met tramlijn 1 richting Leidseplein.

het fraaie stadspark Het Vondelpark voor uw dagelijkse ontspanning op 5 minuten afstand. Met de fiets bent u binnen vijf minuten aan het Leidseplein.

Op een paar minuten rijafstand van de S107 -de Ring A-10 - richting Schiphol, Den Haag en Utrecht

Begane grond

Keurig onderhouden gezamenlijk trappenhuis naar het appartement gelegen op de vierde verdieping. Hal waarop alle vertrekken uitkomen. De woonkamer is zeer licht mede dankzij de drie ramen en niet te vergeten het dakraam waar u ‘s-avonds kunt wegdromen onder de sterrenhemel. In de woonkamer heeft u eveneens een half afgescheiden en zeer efficiënte werkruimte met een bureaublad op de juiste hoogte en diepte. De keuken is modern en voorzien van een 5 pits smeg fornuis. De keuken geeft toegang tot het verbrede balkon op het zuiden. Een heerlijke plek om te genieten van de buitenlucht. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde heeft een kastenwand en openslaande deuren naar het balkon met uitzicht op een eeuwenoude boom. De goed bemeten badkamer is voorzien van een bad/douche, wastafel, wasmachine en toilet. De gehele woning is keurig geschilderd en heeft een harmonieuze kleurensamenstelling.

Balkon

Zonnig balkon op het Zuidoosten


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530