Vrolikstraat 220-I, 1092 TV Amsterdam

Aangekocht: Vrolikstraat 220-I, 1092 TV Amsterdam

Prijs: € 189.000,-

Kamers: 2

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 53 m2

Dit heerlijke appartement is gelegen op de eerste verdieping, is ruim van opzet en heeft een zonnig balkon gelegen op het Zuiden. De woning is gelegen in een karakteristiek pand uit begin 1900, welke in 2006 is gerenoveerd en gesplitst in appartementsrechten.

Ligging

De woning is gunstig gelegen in het trendy gedeelte van stadsdeel Oost en ligt tussen de Wibautstraat en het Oosterpark. De ligging is ideaal om snel in het centrum te komen of om snel buiten Amsterdam te gaan. Het Oosterpark, de Amstel, de Dappermarkt en Artis zijn nabij gelegen. Daarnaast zijn er tal van leuke restaurantjes en winkels in de buurt te vinden.

Indeling

Entree op de eerst verdieping, hal, toegang naar de keuken en woonkamer. Ruime en lichte woonkamer met toegang naar het zonnige balkon. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer aan de voorzijde bereikbaar. Deze beschikt over een Frans balkon. Naast de slaapkamer is nog een zijkamer. Deze is geschikt als werk- of baby kamer. De keuken ligt aan de achterzijde en geeft ook toegang naar het balkon. Luxe keukenblok voorzien van diverse inbouw apparatuur (2006). In de keuken is nog een kast met c.v. opstelling en ruimte voor de wasmachine. Nette badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche. Door het gehele appartement ligt een smaakvolle houten vloer. Tevens beschikt deze woning over een ruime berging (10 m2) op de zolder verdieping.

Vereniging van Eigenaren

Zeer actieve VvE bestaande uit 53 appartementen. Het beheer is uitbesteed aan een professionele partij. De VvE beschikt over een meerjaren onderhoudsplan. Recentelijk is de buitenzijde geschilderd (2011). De service kosten bedragen € 123,- (inclusief watergeld).

Bereikbaarheid

Optimaal bereikbaar met de auto via de uitvalswegen (S112 en S113) en met het openbaar vervoer (NS stations Amstel en Muiderpoort, metro-, tram- en buslijnen). Er is momenteel geen wachttijd voor een parkeervergunning.


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530