Marnixstraat 352 III, 1016XV Amsterdam

Verhuurd: Marnixstraat 352 III, 1016XV Amsterdam

Prijs: € 2.175,- / mnd

Kamers: 4

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 180 m2

Een dubbel bovenhuis (180 m2) op de derde en vierde verdieping, op toplocatie, gelegen nabij de Koekjesbrug en met vrij uitzicht op het Raamplein, net buiten de stadsdrukte! De woning is op loopafstand van het Leidseplein, het Americain hotel, de Jordaan en het Vondelpark en de Grachtengordel.

De locatie is ideaal voor een ieder die maximaal wenst te genieten van alle mogelijkheden van de binnenstad. Een object met wel een heel bijzondere uitstraling.

Ligging:

U loopt vanuit uw woning naar het Leidseplein/straat (Stadsschouwburg, bioscopen, de Melkweg, Paradiso, het Bellevuetheater, het Nieuwe de La Mar Theater en het Americain Hotel). Op korte afstand van het appartement vindt u ook de Elandsgracht met diverse boetieks, delicatessenzaken, restaurants, café’s, een Albert Heijn, een natuurvoedings winkel, Aan de andere zijde loopt u zo naar het Max Euwenplein, het Vondelpark en de P.C. Hooftstraat.

Het appartement is ook goed bereikbaar per auto, ook voor uw bezoek, dat gebruik kan maken van de nabij gelegen parkeergarage ‘Europarking’ aan de Marnixstraat of het Byzantium. Tevens vindt u hier het busstation met o.a. de snelbus naar Schiphol en de tramlijnen 7, 10 en 17. Vanaf het Leidseplein - met taxistandplaats- gaan diverse tram- en buslijnen.

Indeling:

Entree met trap naar de derde verdieping. hal, toilet met wastafel , badkamer en twee royale slaapkamers met balkon . Tussen de slaapkamers bevindt zich een alkoof dienstdoend als functionele en royale opberg- kastruimte met wasmachine aansluiting .

De derde kamer is te gebruiken als slaap- werkkamer. Op deze verdieping heeft u een ruime badkamer met douche, separaat bad op pootjes en moderne wastafel. Apart toilet. Op de bovenste verdieping heeft u een lofachtige woonkamer met zitgedeelte en een open keuken met eetgedeelte.

Een bovenhuis met zeer hoge plafonds tot wel 4,5 meter hoog. Prachtige parketvloer in de slaapkamers en originele houten vloer in de royale woonkamer van 80m2!!


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530