Stadionkade 136 HS, 1076 BT Amsterdam

Verhuurd: Stadionkade 136 HS, 1076 BT Amsterdam

Prijs: € 1.750,- / mnd

Kamers: 4

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 75 m2

Leuk ingedeeld en goed onderhouden driekamer- appartement (75m2) met terras/ tuin van maar liefst 75m2. U geniet hier een vrij uitzicht over het water van de Stadionkade waar u uw bootje kunt aanmeren. Het appartement is gelegen aan een doodlopend en daardoor rustig stukje van de Stadionbuurt.

Ligging:

Het appartement is gesitueerd in een zeer gewilde jaren ’30 buurt in het stadsdeel Oud-Zuid. De ligging is ideaal t.o.v. de kantoren in de Zuidas en in de nabijheid van de - geliefde winkelstraten zoals o.a. de Beethovenstraat en op steenworpafstand van het Olympiaplein

Op loopafstand heeft u een ruim aanbod aan winkelvoorzieningen en restaurants. Het appartement is eveneens bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS-station Zuid/WTC en onder andere tram lijn 5 (Amstelveen v.v.) en de sneltram zijn in de directe nabijheid De ring (A-10) en de snelwegen zijn binnen enkele minuten per auto zeer goed bereikbaar.

Indeling:

Het appartement is gelegen op de begane grond en heeft een eigen opgang. Entree, open hal van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn.

Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers. Aan de achterzijde de woonkamer met openslaande deuren naar het aangrenzende terras met tuinhuisje. Aan de achterzijde bevindt zich eveneens de keuken met diverse inbouwapparatuur.

Centraal gelegen in het appartement de ruime badkamer met bad en douche, wastafel en toilet. Een separate wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger. In het gehele appartement ligt een fraaie houten vloer.


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530