Bosboom Toussaintstraat,1054 AV Amsterdam

Verhuurd: Bosboom Toussaintstraat, 1054 AV Amsterdam

Prijs: € 1.350,- / mnd

Kamers: 3

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 61 m2

Beschrijving:

Dankzij de ramen aan weerszijden, komt buiten direct binnen. De houten vloer geeft bovendien een warme uitstraling aan dit appartement en roept direct associaties op met comfortabel wonen. Dit 3-kamer hoekappartement( 61 m²) bevindt zich op een toplocatie, in één van de meest gewilde buurten van Amsterdam: de Helmersbuurt.

U wenst te wonen in het centrum van Amsterdam maar wil het dorpsgevoel niet missen. Ne cherchez plus! De Bosboom Toussaintstraat: een straat met overhangende bomen die in het verlengde ligt van de koekjesbrug over de Singelgracht en op 5 minuten fietsen van het bruisende Leidseplein.

Ligging:

Het appartement is gelegen op korte afstand van het fraaie stadspark Het Vondelpark. Winkels o.a. Albert Heijn en Marcqt, gezellige horeca gelegenheden zoals Kade 58, Pastis, Blue Pepper, De Italiaan, Toussaint in de nabije omgeving Openbaar vervoer: tram 1 halte Overtoom, tram 7 en 17 halte Kinkerstraat, tram 10 halte Marnixstraat, Op korte afstand van de Ring A10, richting Schiphol, Den Haag en Utrecht.

Indeling:

Via een gezamenlijk trappenhuis betreedt u het appartement gelegen op de tweede verdieping. Om visuele eenheid in dit appartement te creëren is het aantal kleuren beperkt. De woonkamer aan de voorzijde en tevens op het zuiden, laat het weerkaatste licht volop binnen en vangt de laatste zonnestralen op. De open keuken -gesitueerd in de hoek van de woonkamer - is uitgevoerd in hoogglans wit, heeft een stenen werkblad en is uitgerust met diverse Bauknecht inbouwapparatuur.

En zo heeft deze leefruimte de juiste verdeling in een functioneel gedeelte en een plek voor rust en ontspanning. Aan de achterzijde heeft u een ruime slaapkamer. De tweede kamer is uitermate geschikt als werk - en/of gastenkamer. Een bergruimteruimte op zolder.

 

 

 


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530