Keizersgracht, 1016 EG Amsterdam

Verhuurd: Keizersgracht, 1016 EG Amsterdam

Prijs: € 3.950,- / mnd

Kamers: 5

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 200 m2

Geniet van dit serene familieappartement vol karakter, gesitueerd aan de schilderachtige Keizersgracht in Amsterdam. De Keizersgracht, de Herengracht en de Prinsengracht, met de statige herenhuizen gebouwd door rijke kooplieden in de Gouden Eeuw, vormen samen de grachtengordel. Sinds 2010, staan deze grachten dan ook op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Ligging:

Met de Wolvenstraat en de Huidenstraat om de hoek, het Leidseplein, Het Rokin en De Dam op wandelafstand en met in de verte de blauwe Keizerskroon van de Westertoren, woont u hier op een van de mooiste plekken in Amsterdam.

Indeling:

Nadat u door de zware toegangsdeur de marmeren hal betreedt, komt u terecht in een serene woonkamer die een gevoel van tijdloosheid uitstraalt. Het gebroken zonlicht dat door de enorme hoge ramen naar binnenvalt, zorgt voor een gemoedelijke sfeer in dit ruime familieappartement van bijna 200m2. De volledig uitgeruste leefkeuken grenst aan een lichthof ofwel lichtpatio waardoor u ook hier extra daglicht krijgt. Vanuit de leefkeuken vertrekt de open trap naar de bovenverdieping

Boven komt u in een statige slaap- annex logeerkamer met open haard, die een geheel eigen identiteit uitstraalt. Aangrenzend de masterbedroom met de karaktervolle houten vloer. De vele kasten bieden een zee aan opbergruimte.

De master bedroom en de master bathroom vormen een geheel waardoor ze de allures krijgen van een luxe hotelsuite.

Aangrenzend een studeer annex werkkamer met uitzicht op het kabbelend water in de gracht

De derde slaapkamer bevindt zich aan de andere zijde van verdieping en geeft geborgenheid. Aangrenzend een inloopdouche afgewerkt in groene tegeltjes


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530