Nieuwe Kerkstraat, 1018 VK Amsterdam

Verhuurd: Nieuwe Kerkstraat, 1018 VK Amsterdam

Prijs: € 1.595,- / mnd

Kamers: 3

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 80 m2

Licht appartement (80 m2) verdeeld over twee verdiepingen en gelegen aan de Nieuwe Kerkstraat, in het verlengde van de Magere brug, vlakbij de Amstel, Hortus Botanicus, Hermitage en Waterlooplein. U wenst te wonen in het kloppende hart van Amsterdam maar wilt ook kunnen ontspannen in een goed onderhouden, onder architectuur ontworpen binnentuin. Et voilà …

Een unieke ligging in de geliefde Plantagebuurt met Artis om de hoek.

Ligging:

Uitstekend open vervoer met diverse tramlijnen zoals 6,7 en 10 en op loopafstand van de metrohalte aan de Weesperstraat. Neemt u de fiets: dan bent u op een paar minuten op Het Waterlooplein, bij de Stopera en aan de Grachtengordel. Via de Wibautstraat is de de Ring Noord en Oost Amsterdam snel te bereiken.

Indeling:

Via de groene en gezamenlijke binnenplaats komt u per lift of trap op de derde etage. Entree via hal. Woonkamer met deuren naar een klein balkon aan de voorzijde. Een volledig ingerichte open keuken. Middels de open trap komt u op de bovenste verdieping met twee slaapkamers aan de voorzijden, beiden met toegang tot het balkon. Een badkamer met ligbad en wastafel, toilet, wasmachine en droger. Gezamenlijke binnentuin alleen toegankelijk voor de bewoners van dit goed onderhouden appartementencomplex.


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530