Rustenburgerstraat, 1072 HD Amsterdam

Verhuurd: Rustenburgerstraat, 1072 HD Amsterdam

Prijs: € 1.395,- / mnd

Kamers: 2

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 60 m2

Een sfeervol appartement waar u zich direct thuis voelt. Dit gerenoveerde en nieuw ingerichte appartement ligt in de gewilde wijk ‘De Pijp’ in Amsterdam Oud Zuid in een rustige zijstraat van de Ferdinand Bolstraat.

Ligging:

Het appartement is gesitueerd in een rustige zijstraat van de Ferdinand Bolstraat. Op een paar minuten loopafstand van winkels, restaurants, het Sarphatipark, de Albert Cuypmarkt en het openbaar vervoer. De tram brengt u in ruim vijf minuten in het centrum, het museumkwartier en naar de Amstel. Op tien minuten van het internationale zakencentrum, de Zuidas en het station Zuid/ WTC met een directe verbinding naar Schiphol en het Centraal Station. Zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen (A10/A9) en het Amsterdamse beurs - en congrescentrum, de RAI.

Indeling:

Warme en gezellige woonkamer met Flatscreen TV en draadloos internet. Openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde. Een royale eetkeuken met inbouwapparatuur en zitgedeelte. Frans balkon aan de straatzijde. Slaapkamer met tweepersoonsbed. Badkamer met bad/douche, wastafel met badkamermeubel. Extra slaapkamer/ruimte aan de straatzijde van het appartement.


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530