Tweede Weteringdwarsstraat 48, 1017 SX Amsterdam

Verhuurd: Tweede Weteringdwarsstraat, 1017 SX Amsterdam

Prijs: € 1.500,- / mnd

Kamers: 2

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 70 m2

Appartement de rêve! Een appartement waar wonen genieten is. In één van de leukste buurten van het centrum van Amsterdam, in het Spiegelkwartier/Weteringbuurt, dit fantastische, in 2011 geheel gerenoveerde appartement (70m2) met dakterras (25m2) met uniek uitzicht op het Rijksmuseum. Een appartement op de derde en tevens bovenste verdieping met zeer veel lichtinval.

Locatie:

Het appartement is gelegen in hartje Centrum in de gezellige en gewilde Weteringbuurt nabij de Spiegelgracht, alom bekend om de antiekwinkels. Het Vondelpark, de bruisende Pijp, het Leidseplein zijn op loopafstand. Het Rijksmuseum, het Concertgebouw, de theaters, vele restaurants en de betere winkelstraten zijn in de buurt.

Er zijn voldoende tram- en busverbindingen op de Vijzelgracht, Weteringschans en Leidsestraat. In de nabije toekomst is het metrostation Vijzelstraat op nog geen 5 minuten loopafstand.

Beschrijving:

Het appartement van ca. 70 m² heeft een ruime lichte zit/eetkamer met open haard en een hoogwaardige nieuwe open keuken met kookeiland. Een slaapkamer, een luxe badkamer met inloop-douche, een aparte wc, en een ruime inloop bergkast. De ingang van het appartement is op de tweede verdieping. De inpandige open trap leidt naar het dak (2011 vernieuwd), met een fantastisch terras van ca 25 m2 met uniek uitzicht.

Een droom appartement waar u eigenlijk nooit meer weg wilt.


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530