Van Diemenkade 27, 1013 CR Amsterdam

Verhuurd: Van Diemenkade, 1013 CR Amsterdam

Prijs: € 1.600,- / mnd

Kamers: 3

Type object:Woonark

Woonoppervlakte: 50 m2

Op dit schip - gelegen aan het IJ - is het vakantiegevoel nooit ver weg. Een boot met veel lichtinval en vol verrassingen. Het interieur is comfortabel met hedendaagse accenten en met een concept waar goed over nagedacht is. De witte muren zorgen voor een fris gevoel. Het schip ligt in de buurt van het Westerdok, op vijf minuten afstand van Het Centraal Station en het bruisend centrum van Amsterdam.

Met een hectisch beroepsleven geeft deze boot u de nodige rust.

Ligging:

De van Diemenkade ligt in de Oude Houthaven, grenzend aan de Westelijke IJ-oevers. Dit is is één van de uitvalswegen vanaf het centrum naar de Ringweg A10 West. Met het openbaar vervoer is de boot goed bereikbaar door haar ligging nabij het Amsterdam Centraal Station. De buslijnen 48 en 22 hebben een halte op loopafstand.

De boot is gelegen op loopafstand gelegen van de Haarlemmerstraat met een grote verscheidenheid aan winkels en diverse eetgelegenheden, de oude binnenstad van Amsterdam en het Centraal Station.

Indeling:

Een houten trap leidt u naar de goed ingerichte ruime keuken. U heeft een comfortabele woonkamer met hedendaagse accenten.

Twee slaapkamers met voldoende kastruimte. Een badkamer met douche, wastafel en vanuit de patrijspoorten kunt u uitkijken over het water.


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530