Staringstraat 1M, 1054 VM Amsterdam

Verhuurd: Staringstraat, 1054 VM Amsterdam

Prijs: € 1.400,- / mnd

Kamers: 3

Type object: Appartement

Woonoppervlakte: 70 m2

U wenst te wonen in een goed onderhouden en volledig nieuw ingericht 3-kamerappartement ( 70m2) met een terras uitkijkend op een gezamenlijke binnentuin gelegen in een kleinschalig appartementencomplex. Ne-cherchez-plus !

Het appartement inclusief royale berging en met gezamenlijke afgesloten fietsenstalling ligt midden in de geliefde Helmersbuurt (Oud-West) en dichtbij de Overtoom, het Vondelpark en het Leidseplein.

Ligging:

Gelegen in de gewilde buurt van Oud West, op loopafstand van de vele winkels en de gezellige horeca gelegenheden. Op een paar minuten lopen van het Vondelpark waar u heerlijk kunt genieten van dit prachtige stadspark. Vlakbij de Overtoom met tramlijn 1 naar het Leidseplein. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalsweg- de Ring A10 - richting Schiphol, Den Haag en Utrecht.

Indeling:

Dit gemeubileerde appartement heeft een ruime woonkamer. Een open keuken met o.a. kookplaat oven/ magnetron, ijskast, en wasmachine. De badkamer is voorzien van een klein ligbad met douche en wastafel Apart toilet.

De slaapkamer met twee- persoonsbed heeft voldoende kastruimte en geeft toegang tot het terras. De tweede slaapkamer is nu in gebruik als werkkamer. De grote binnentuin is gezellig aangelegd.


Vereniging voor Makelaars & Taxateurs

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326 - K-RMT nr: 47257288
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530