For rent: rented out - Klok Real Estate

Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel Property photo - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel
Property photo 1 - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel
Property photo 2 - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel
Property photo 3 - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel
Property photo 4 - Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel

For rent: rented out

Prins Bernhardlaan, 1191 BP Ouderkerk aan de Amstel €2,150 /mo
Type of residence House, single-family house, terraced house
Liveable area 135 m²
Plot size 125 m²

General

Verhuurd onder voorbehoud
Een charmante eengezinswoning uit de 30-er jaren gelegen op één van de mooiste plekjes van Ouderkerk aan de Amstel. Deze woning van ca. 135m2 met 4 slaapkamers en een zonnige en beschutte achtertuin met tuinhuis is gelegen aan de Prins Bernardlaan. De woning heeft dubbel glas en is goed geisoleerd. Gratis parkeren voor de deur. Het is hier idyllisch wonen met vrij uitzic... More info
 • Features
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1939
  Status Available
  Offered since 01 June 2018
  All characteristics

Map

Features

Offer
Reference number 00680
Price €2,150 per month
Deposit €4,300
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Offered since 01 June 2018
Last updated 01 June 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1939
Surfaces and content
Plot size 125 m²
Effective area 135 m²
Content 3,000 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Type Back yard
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Garden available Yes

Definition

Verhuurd onder voorbehoud
Een charmante eengezinswoning uit de 30-er jaren gelegen op één van de mooiste plekjes van Ouderkerk aan de Amstel. Deze woning van ca. 135m2 met 4 slaapkamers en een zonnige en beschutte achtertuin met tuinhuis is gelegen aan de Prins Bernardlaan. De woning heeft dubbel glas en is goed geisoleerd. Gratis parkeren voor de deur. Het is hier idyllisch wonen met vrij uitzicht over een park met veel groen rondom. De historische dorpskern van Ouderkerk aan de Amstel is op loopafstand. Het sfeervolle centrum kenmerkt zich door de vele winkels en restaurants. Er zijn bovendien goede openbaar vervoer verbindingen met Amsterdam, Schiphol en Amstelveen. De Internationale school is bereikbaar op 10 min rijafstand bereikbaar. Kortom; comfortabel wonen in een landelijk omgeving onder de rook van Amsterdam.

Ligging:
Het oude gedeelte van Ouderkerk ligt aan de rechteroever van de Amstel. Dat deel van het dorp is een kleine kern met een rijk cultuurgoed, een 18e-eeuwse hervormde kerk, tegenwoordig Amstelkerk geheten, en een 19e-e katholieke kerk, de Urbanuskerk.

In het oude gedeelte van Ouderkerk staat tevens het gemeentehuis van de gemeente Ouder-Amstel en bevindt zich de eeuwenoude Portugees Joodse begraafplaats Beth Haim met voor Nederland unieke gebeeldhouwde graven. Dit is waarschijnlijk de plek waar het Kasteel van de Heren van Amstel heeft gestaan en van waaruit Amstelland is ontgonnen en later ook Amsterdam is ontstaan.
Het nieuwe gedeelte bestaat uit een woonwijk en een haventje.

Voor uw boodschappen kunt u terecht in de dorpsstraat in Ouderkerk aan de Amstel of op korte afstand het Stadshart in Amstelveen en winkelcentrum Bankrashof.
Bekende restaurants in Ouderkerk aan de Amstel: Brasserie Paardenburg en Loetje aan de Amstel. Ron Gastro bar Indonesia, Loetje aan de Amstel en De oude Smidse.

U bent binnen 5 à 10 minuten met de auto in Amsterdam en op de A9, A2 en Ringweg A10.
Neemt u de fiets, dan bent u (via een mooie tocht langs de Amstel) in minder dan 30 minuten op de Zuid-As.
Direct rondom Ouderkerk aan de Amstel zijn prachtige eeuwenoude polders met behalve de Amstel, tal van andere kleine riviertjes met volop recreatiemogelijkheden, zoals het recreatiegebied Middelpolder (tussen Amstelveen en de Amstel) en natuur- en recreatiegebied "De Ouderkerkerplas".

Indeling:
Voortuin betegeld. Entree, hal met meterkast, een trapkast en een separaat toilet Een ruime en lichte woonkamer met uitbouw. Openslaande deuren naar achtertuin met terras en schuur. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een werkblad van Belgisch hardsteen. De uitbouw kunt u in gebruiken als zijnde studeer- werkkamer.

Eerste verdieping: overloop, ruim bemeten slaapkamer met inbouwkast aan de achterzijde van de woning. Een moderne badkamer met een ligbad een badkamermeubel en een 2e toilet. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich nog 2 slaapkamers waarvan 1 met inbouwkast.

Tweede verdieping: overloop met cv-opstelling en aansluiting voor de wasmachine en de droger. Een kamer met dakkapel aan de achterzijde van de woning.

De woning is op de begane grond voorzien van brede Frans eiken voerdelen.

English:
A charming family house from the 30's located on one of the most beautiful places of Ouderkerk on the Amstel. This house (135sqm) with 4 bedrooms and a sunny and enclosed garden with garden house is located at the Prince Bernardlaan. The house is double-glazed and well insulated. Free parking in this area. The historic village centre of Ouderkerk on the Amstel with many shops is within walking distance. Good public transport connections with Amsterdam, Schiphol and Amstelveen. The International School is reachable within a 10-minute drive. Enjoy this comfortable house located in an idyllic residential area and so close to Amsterdam

For your daily groceries you go to the center of Ouderkerk on the Amstel.
You will find In Amstelveen, only 10 min. by car, also a shopping center called “the Stadshart” or the “Bankrashof”
Within 10 minutes by car, you are in Amsterdam or on the A9, A2 and A10.
If you take your bicycle, you are in 30 minutes at the WTC-ZUID-AS
Well-known restaurants in Ouderkerk on the Amstel: Brasserie Paardenburg and Loetje aan de Amstel. Ron Gastro bar Indonesia, Lapje aan de Amstel and Oude Smidse
In the direct surroundings of Ouderkerk on the Amstel you can explore the beautiful ancient polders, many other small rivers with plenty of leisure facilities, such as the Middelpolder (between Amstelveen and Amstel) and the area called "De Ouderkerkerplas".

Lay-out:
Entrance hall with meter cupboard, walk-in closet and separate toilet A spacious and bright living room with extension. The doors open to an enclosed and sunny garden. The open kitchen is equipped with various built-in appliances and a working top of Belgian hard stone. The extension can be used as a study room.

First floor: landing, spacious sized bedroom with fitted wardrobe at the back of the house. A modern bathroom with a bathtub, shower, two sinks and a second toilet. At the front of the house there are 2 bedrooms: one good-sized bedroom and the third one is smaller.
Second floor: landing with central heating system and connection for the washer and dryer. A extra room that can be converted in a bedroom –guest room or working space.
On the ground floor, the floor is fitted with French oak floorboards.
Copyright © 2018 Klok Real Estate

Log in

Log in to My Klok Real Estate. Don't have an account? Create one!

Create account?

Recently viewed