Klok Real Estate - Verhuurmakelaar

Klok Real Estate B.V. - Verhuurmakelaar Amsterdam en Amstelveen

Vraagt met spoed te huur voor internationale bedrijven gemeubileerde en/of gestoffeerde appartementen en huizen in Amsterdam en Amstelveen

U wenst uw woning te verhuren?

  • In afwachting van een goede koper?

  • Tegen een interessant rendement?

  • Omdat u naar het buitenland gaat?

  • Omdat u gaat samenwonen?

dan…

zorgen wij voor een geschikte kandidaat.

Als huiseigenaar wilt u er zeker van zijn dat uw woning op een professionele manier en tegen uitstekende condities wordt verhuurd aan een betrouwbare huurder.

Door de jaren heen hebben wij als verhuurmakelaar op het gebied van professionele aan- en verhuur ruime ervaring en gedegen kennis opgebouwd. Wij weten wat de huurder, vaak een expat, voor eisen aan een woning stelt. Graag brengen wij u op de hoogte van alle zaken die essentieel zijn voor het succesvol verhuren van uw woning.

U kunt de volledige dienstverlening door ons laten verzorgen of gebruik maken van deeldiensten.

Wenst u de complete dienstverlening. Lees dan verder op complete dienstverlening 

 


Onze opdrachtgevers over Klok Real Estate B.V:

"Met veel plezier raad ik verhuurmakelaar Klok Real Estate of te wel Paula en Ton aan. Ik heb het meest contact gehad met Paula. Zij wekt direct je vertrouwen; integer, oprecht en geïnteresseerd. Ze leeft zich in, in jouw situatie en wensen. Ze denkt voortdurend mee. Het bedrijf heeft absoluut geen 09-17 mentaliteit, in tegenstelling tot wat ik vaak ervaren heb in de makelaars branche. Paula is flexibel en plant afspraken op het moment dat het jou gelegen komt, in het weekend of ’s avonds. Ze houdt je voortdurend op de hoogte over de voortgang en is vriendelijk. Ik heb de samenwerking echt enorm gewaardeerd."

L.F.W. van Suijlekom

 

"I had a wonderful experience with Klok Real Estate when I wanted to rent out my apartment for a short period of time. Paula listened very carefully to my wishes and it took her less than 2 weeks to find a match. Paula works in an efficient and professional way with a good dose of personal attention. I can highly recommend Klok Real Estate to anyone who wants to rent out his house or apartment for a specific period of time."

Jeannette van 't H.

 

Klok Real Estate – Verhuurmakelaar - een kwestie van verschil!

 


 

 

Gediplomeerd verhuurmakelaar taxateur onroerende zaken nr: T0001326
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530