Wij willen u graag laten kennismaken met het team van Klok Real Estate

    Paula Willemse

Paula Willemse

Directeur - Makelaar Verhuur

Een grenzeloze passie voor huizen gecombineerd met zo’n twintig jaar ervaring in de zakelijke en toeristische dienstverlening in Frankrijk komt mij nu al zo’n tien jaar uitstekend van pas in de makelaardij in Nederland.

Duidelijke communicatie, zorgvuldige dienstverlening, persoonlijke contact, een gedegen kennis van het vak en flexibiliteit staan bij de verhuur van uw woning centraal. Ik luister naar en analyseer uw wensen, zodat ik precies weet wat u wilt, maar ook wat u niet wilt. Het gaat tenslotte om u en uw belangen. Ik zorg voor een huurder die bij uw woning past en geef u daarbij die service die ik ook graag zelf zou willen krijgen. Vanuit deze betrokkenheid hoop ik u binnenkort te mogen adviseren en te begeleiden.

0206737056
   Ton Beekman

Ton Beekman

Directeur - Register Makelaar / Taxateur

Mijn uitdaging is om voor u het hoogste rendement te genereren met de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Gedrevenheid, eerlijk advies, kennis van wet- en regelgeving en bouwtechnische aspecten, enthousiasme en oplossingsgerichtheid zijn daarbij cruciaal want… het gaat tenslotte om uw belang. 

Mede dankzij de efficiëntie van een kleine en flexibele organisatie kunt u als klant optimaal profiteren van een persoonlijke service en is uw aankoop-, verkoop- of taxatiedossier in handen van één vertrouwenspersoon. Ik oefen het vak van makelen en taxeren met veel plezier uit en hoop u binnenkort te mogen begroeten voor een kennismakingsgesprek en samen met u een plan van aanpak te mogen opstellen. 

Voor u ook belangrijk te weten is dat we aangesloten zijn bij de branchevereniging VBO. Een dynamische branchevereniging met goed opgeleide en gediplomeerde makelaars/taxateurs. Om het kennisniveau te borgen, is permanente educatie verplicht voor de leden. Voor u een garantie dat een VBO-makelaar up-to-date kennis in huis heeft en u de beste kwaliteit biedt. 

0206737056