Wij willen u graag laten kennismaken met het team van Klok Real Estate

    Paula Willemse

Paula Willemse

Directeur - Makelaar Verhuur

Een grenzeloze passie voor huizen gecombineerd met zo’n twintig jaar ervaring in de zakelijke en toeristische dienstverlening in Frankrijk komt mij nu al zo’n tien jaar uitstekend van pas in de makelaardij in Nederland.

Duidelijke communicatie, zorgvuldige dienstverlening, persoonlijke contact, een gedegen kennis van het vak en flexibiliteit staan bij de verhuur van uw woning centraal. Ik luister naar en analyseer uw wensen, zodat ik precies weet wat u wilt, maar ook wat u niet wilt. Het gaat tenslotte om u en uw belangen. Ik zorg voor een huurder die bij uw woning past en geef u daarbij die service die ik ook graag zelf zou willen krijgen. Vanuit deze betrokkenheid hoop ik u binnenkort te mogen adviseren en te begeleiden.

0206737056
   Ton Beekman

Ton Beekman

Directeur - Register Makelaar / Taxateur

Mijn uitdaging is om voor u het hoogste rendement te genereren met de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Gedrevenheid, eerlijk advies, kennis van wet- en regelgeving en bouwtechnische aspecten, enthousiasme en oplossingsgerichtheid zijn daarbij cruciaal want… het gaat tenslotte om uw belang. 

Mede dankzij de efficiëntie van een kleine en flexibele organisatie kunt u als klant optimaal profiteren van een persoonlijke service en is uw aankoop-, verkoop- of taxatiedossier in handen van één vertrouwenspersoon. Ik oefen het vak van makelen en taxeren met veel plezier uit en hoop u binnenkort te mogen begroeten voor een kennismakingsgesprek en samen met u een plan van aanpak te mogen opstellen. 

Voor u ook belangrijk te weten is dat we aangesloten zijn bij de branchevereniging VBO. Een dynamische branchevereniging met goed opgeleide en gediplomeerde makelaars/taxateurs. Om het kennisniveau te borgen, is permanente educatie verplicht voor de leden. Voor u een garantie dat een VBO-makelaar up-to-date kennis in huis heeft en u de beste kwaliteit biedt. 

0206737056
 Nathalie Roux

Nathalie Roux

Assistent Makelaar - Aanhuur / Verhuur

Een luisterend oor bieden en een oog hebben voor wat iemand nodig heeft, dat is waar ik goed in ben. Mijn enthousiasme, perfectionisme en creativiteit zet ik in om u zo goed mogelijk te helpen en begeleiden. Daarnaast bouw ik graag een persoonlijke band met u op, want uit ervaring blijkt dit te leiden tot een optimaal resultaat bij het vinden van een woning en alles wat daarbij komt kijken. 

Door de vele, verschillende kwaliteiten binnen het team zullen we u altijd op een gepaste manier verder kunnen helpen, ondersteunen of begeleiden.  

0206737056
Liza Macedo dos Santos

Liza Macedo dos Santos

Assistent Makelaar - Aanhuur / Verhuur

Ik vind het belangrijk dat een huurder zich thuis voelt in een woning. Een huis moet passen als een goed zittende jas. Een plek waar mensen zich ontspannen na hun werk, waar ze met vrienden rondom degrote tafel praten en lachen, waar ze genieten van een kop koffie op het balkon, of gewoon heerlijk in bad kunnen zitten.

Als geboren en getogen Amsterdamse ken ik deze bruisende stad op mijn duimpje. Dat maakt het voor de expat, op zoek naar de perfecte buurt, zoveel gemakkelijker. De altijd in beweging zijnde Pijp, de historische binnenstad met de grachtenpanden die in het water weerspiegelen, de in een razend tempo hip en happening geworden Baarsjes, de statige Plantagebuurt rondom de dierentuin Artis, de smalle straatjes met het authentieke Jordaan gevoel en last but not least, de zonnige kant van het IJ met Amsterdam-Noord.

Mijn werk is pas goed uitgevoerd als de mensen gaan “glimmen” wanneer ze de eerste stap zetten in hun toekomstige woning. Het draait namelijk om u en het huis dat bij u past.

0206737056