Websites die we aanbevelen

VBO - Vereniging van Makelaars en Taxateurs

Wij zijn VBO. Wij zijn er voor makelaars, taxateurs en verhuurbemiddelaars. Wij zijn er voor kopers en verkopers. Voor huurders en verhuurders. Voor projectontwikkelaars en overheden. Wij zijn er voor een stabiele vastgoedmarkt.

Hiekema & co - Dé advocaten in het vastgoedrecht en huurrecht

Werkt uw bedrijf of organisatie in of met onroerend goed? Dan is Hielkema & co uit Amsterdam uw ideale juridische partner. Als diepgaand gespecialiseerd kantoor van advocaten in het vastgoed- en het huurrecht bouwen we met onze expertise en ervaring graag mee aan het verbeteren van uw (juridische) positie. Ons motto: het kan altijd beter. Adviseren en procederen is ons vak. Maar wat ons sterk onderscheidt van andere advocatenkantoren, is dat we verder gaan dan dat:

Vereniging eigen huis

Vereniging Eigen huis komt op voor de belangen van iedereen die een eigen woning bezit. Elke dag zetten wij onze ruime expertise en kennis in voor onze ruim 690.000 leden. Omdat wij vinden dat eigenwoningbezit een groot goed is, niet alleen voor de individuele burger maar ook voor de samenleving als geheel.

Gemeente Amstelveen

Wonen en leven, leren en werken, cultuur sport en vrije tijd, zorg en welzijn; ondernemen in Amstelveen

Welcome to the Expatcenter

The Expatcenter opened in June 2008 and was one of the first schemes of its kind in the Netherlands to cut the red tape for internationals and assist in the process of settling in. After a successful few years, the Expatcenter still has its sights set on expanding services and building bridges for Amsterdam’s international community.