Klok Real Estate - Advies inrichting woning bij verhuur

U wenst uw woning gemeubileerd te verhuren
dan...
adviseren wij uw woning als volgt in te richten.

De sfeer van een woning bepaalt in grote mate de verhuurbaarheid van een woning. Vloeren en wanden bepalen voor een groot deel deze sfeer. Kies de vloer in een goede kwaliteit. Huurders willen liever geen tapijt. Tapijt wordt namelijk als onhygiënisch ervaren. De muren vormen de achtergrond voor de rest van de inrichting. Zorg dat de kamer niet al te donker wordt en houdt hiermee rekening bij het kiezen van de meubels. 

Bij de inrichting van een woonkamer mogen doelbewust open ruimtes gecreëerd worden. Wanneer u de woonkamer namelijk volpropt met spullen, zal de kamer kleiner lijken. Zorg er bovendien voor dat de inrichting neutraal en modern is ingericht. Dit spreekt een groter publiek aan. De huurder kan zodoende zelf een persoonlijke touch aan uw woning geven en zich sneller thuis voelen. 

Sfeerverlichting speelt eveneens een belangrijke rol bij de inrichting. Sfeerverlichting is bovendien eenvoudig toe te voegen en relatief goedkoop.

Huurders verwachten een inrichting met moderne voorzieningen en van een bepaalde kwaliteit. Dit zal weer zijn weerslag hebben op de aspirant-huurder die respectvol met uw spullen zal omgaan. De woning dient verder te beschikken over een compleet servies, beddengoed, linnengoed, apparatuur zoals oven, magnetron, ijskast, wasmachine, droger en televisie. 

Als u twijfelt over de inrichting van uw gemeubileerde woning, kunt u altijd contact met ons opnemen. Aangezien u de kosten van de inrichting kan doorbereken in de toegestane huurprijs, dient u de betalingsbewijzen van de totale investering in het meubilair goed bij te houden. De huurwet bepaalt namelijk dat de inrichtingskosten over een periode van 60 maanden zullen worden afgeschreven. Een laatste tip: zorg dat de woning tijdens de bezichtiging brandschoon en opgeruimd is.Klok Real Estate - Competent, Integer, Onafhankelijk en Professioneel