Klok Real Estate - Aanhuur

U bent op zoek naar een gemeubileerde of gestoffeerde woning?

dan…

hebben wij de juiste woning voor u.

Niets is belangrijker dan thuis te komen in een fijn huis. Omdat het vinden van de juiste woning veel tijd en energie kost, willen wij u dit graag uit handen nemen. Wij beschikken over de benodigde marktkennis om voor u (tijdelijke) woonruimte te vinden die voldoet aan uw wensen en eisen. Op basis van no-cure no-pay verzorgen wij het gehele traject. Dat wil zeggen, vanaf de eerste kennismaking tot aan het betrekken van de woning.

Klok Real Estate is een gecertificeerd makelaars kantoor en lid van één van de grootste vastgoed brancheorganisaties in Nederland, namelijk VBO. Wij werken volgens de uniforme regels opgesteld door deze organisatie. U komt hierdoor nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wat kunt en mag u van ons verwachten

Allereerst inventariseren wij in een kennismakingsgesprek uw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag op basis van een drie-fasen plan, te weten:

1. Selectie & Bezichtiging

 • Wij beschikken over goede contacten met collega makelaars. Zodoende kunnen wij mogelijk passende woonruimte selecteren.

 • In deze selectie stemmen wij uw wensen haarfijn af op onder andere: indeling; oppervlakte; aantal kamers; ligging; omgeving; wel-of niet gemeubileerd; huurperiode en voorzieningen.

 • Wij kunnen u ook adviseren welke buurten in Amsterdam of Amstelveen het meest geschikt zijn. Denk hierbij aan (internationale) scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en/of parkeergelegenheid.

 • Vervolgens plannen wij in overleg met u afspraken voor bezichtigingen in.

 • Tijdens deze bezichtigingen inspecteren wij de woning grondig.

 • Indien interesse in een van de woningen, bespreken wij met de makelaar de verhuurmogelijkheden, zoals: huurprijs; huurperiode; borg; huurprijsverhoging, service kosten; uitrusting en aanvullende diensten.

2. Contractuele fase

 • Wij zullen voor u het door de verhuurder opgestelde huurcontract nauwkeuring controleren en toetsen op de juridische correctheid en daar waar nodig aanvullen en aanpassen.

3. Check-in en Check-out

 • Het Check-In proces wordt door ons volledig begeleid. Hetgeen betekent dat u zich alleen maar hoeft te concentreren op uw verhuizing. Alvorens u de woning betrekt fotograferen wij de volledige woning inclusief alle details; beschadigingen en de meterstanden. De foto’s worden toegevoegd aan het Check-In rapport waarin de algehele conditie van de woning wordt vastgelegd. Met deze rapportage worden toekomstige misverstanden vermeden..

 • Wij assisteren u ook bij het aanvragen van de Gas, Water, Elektriciteit en overige diensten zoals Internet en Kabel-TV.

 • Mocht u geconfronteerd worden met technische mankementen, dan nemen wij direct contact op met de verhuurder om deze zo snel mogelijk te laten oplossen.

 • Tijdens de Check-Out doorlopen wij wederom de gehele woning en vormt het Check-In rapport de basis voor de restitutie van de borg.

Kortom, als u op zoek bent naar een passende woning, en zorgeloos wenst te wonen dan is Klok Real Estate u graag van dienst.

 

Klok Real Estate – Huur: Wij bieden u alleen die woonruimte waarin u zich thuis voelt!

 


 

 

Gediplomeerd makelaar-taxateur onroerende zaken nr: T0001326
Vergunning Woning- en Kamerbemiddelingsbureau Amsterdam nr: HW 92530