Klok Real Estate - Verhuur bemiddeling

U wenst uw woning te verhuren
  • In afwachting van een goede koper?
  • Tegen een interessant rendement?
  • Omdat u naar het buitenland gaat?
dan... zorgen wij voor een betrouwbare huurder.Als huiseigenaar wilt u er zeker van zijn dat uw woning verhuurd wordt op een professionele manier, tegen uitstekende condities, aan een betrouwbare huurder en met een gedegen huurcontract. Klok Real Estate bemiddelt al 10 jaar bij het verhuren van woningen en heeft als verhuurmakelaar dan ook ruime ervaring en gedegen kennis opgedaan. Wij brengen u graag op de hoogte van alle zaken die essentieel zijn voor het zorgvuldig en succesvol verhuren van uw woning.

Onze werkwijze

1. Kennismaking en adviseren

Tijdens de eerste kennismaking nemen wij uw wensen door, bespreken de (juridische) aspecten die spelen bij de verhuur van uw woning en bestuderen de mogelijkheden voor de verbetering van de verhuurkans.
Wij geven u o.a. een realistische indicatie van de optimale huurprijs, met inachtneming van de huurprijs wetgeving, bespreken met u welke huurovereenkomst passend is voor uw specifieke situatie, en nemen met u de facetten door die van toepassing zijn zoals o.a. het energielabel en het afsluiten van een inventarisverzekering, en nemen het huishoudelijk reglement van de VvE door. Zodra wij de gemaakte afspraken vast hebben gelegd in een opdracht tot dienstverlening, gaan wij van start.

2. Presentatie van uw woning

Wij besteden veel aandacht aan de presentatie van uw woning. Een tweetalige beschrijving en sfeervolle foto’s zijn uiterst belangrijk voor de beleving van potentiële huurders. U krijgt tenslotte geen tweede kans voor een eerste indruk. Uw woning wordt o.a. gratis geplaatst op de VBO website, Funda, Pararius, Xpatrentals, Huurwoningen, Jaap.nl en natuurlijk op de Klok Real Estate website. Uiteraard maken wij ook gebruik van Facebook en Instagram. Uw woning krijgt op deze manier een maximaal bereik bij potentiële huurders. Daarnaast sturen wij een overzicht van ons huuraanbod naar alle verhuurmakelaars en relocation agencies. Zij huren woningen van ons voor klanten van Shell, Booking.com, Uber , EMA ed.

3. Bezichtigen en selecteren van de huurder

Zodra er bezichtigingen zijn voor uw woning, zullen wij u vooraf op de hoogte brengen. Wij begeleiden de geïnteresseerde kandidaten bij de bezichtiging en zodra wij een serieus huurvoorstel hebben mogen ontvangen, controleren wij de kandidaten op hun kredietwaardigheid, hun huurverleden en de door hen aangeleverde gegevens zodat we risico’s zoveel als mogelijk uitsluiten.

4. Opstellen huurcontract

Nadat er overeenstemming bereikt is, wordt er een gedetailleerd en helder huurcontract opgesteld in het Nederlands, met desgewenst een vertaling in het Engels. Zodra het huurcontract is ondertekende door beide partijen, zal de huurder de eerste huurtermijn en de waarborgsom moeten voldoen.

5. check-in en check-out

Wij verzorgen de gehele check-in procedure ofwel de oplevering van uw woning. Alvorens de huurder de woning betrekt, fotograferen wij de woning volledig, inclusief alle details, eventuele beschadigingen en nemen wij de meterstanden op. De foto’s worden toegevoegd aan het inspectie rapport waarin de algehele conditie van de woning wordt vastgelegd. Met dit inspectie rapport en de uitgebreide fotoreportage voorkomen we eventuele misverstanden in de toekomst. Aan het einde van de huurovereenkomst vindt namelijk weer een inspectie plaats en wordt de woning vergelijken met de situatie bij aanvang. Eventuele beschadigingen of de eventueel professionele eindschoonmaak worden dan verrekend met de waarborgsom.

6. Nieuwe huurder

Nadat het huurcontract is beëindigd, en nadat u akkoord heeft gegeven, gaan we weer op zoek naar een betrouwbare huurder. Op deze manier voorkomen we zoveel als mogelijk leegstand.

7. Beheer

U wilt liever geen tijd kwijt zijn aan de coördinatie en/of afhandeling van technische en/of onderhoudsproblemen. Klok Real Estate B.V. verricht deze beheerdiensten. .

Interesse

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? We maken graag een vrijblijvende afspraak om de verhuurmogelijkheden van uw woning te bespreken. U kunt uw gegevens achterlaten door contact met ons op te nemen.

Referenties

Wilt u liever eerst een referentie, dan brengen wij in graag contact met een van onze huiseigenaren.

Deeldiensten

U kunt de volledige dienstverlening door ons laten verzorgen of gebruik maken van deeldiensten. U heeft bijvoorbeeld zelf al een huurder voor uw woning maar wenst dit contractueel goed vast te laten leggen, dan is het mogelijk om slechts een deel van het verhuurproces door ons te laten verzorgen in de vorm van deeldiensten. Het honorarium voor iedere dienst wordt vooraf overeengekomen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Deze deeldiensten kunt u afzonderlijk of in combinatie afnemen, zoals:

  • Woningopname
  • Presentatie van uw woning op landelijke websites o.a Funda
  • Bezichtigen en selecteren van de juiste kandidaat-huurder
  • Onderhandelen
  • Opstellen huurcontract
  • Check-In en Check-Out ondersteuning
Verhuurders aan het woord


Verhuurd
1e Jacob van Campenstraat 50, Amsterdam
True peace of mind
Anne Dekker

I warmly recommend Paula and her team to manage any real estate property. When I left Amsterdam in 2014, I asked Klok Real Estate to take care of my apartment; not only Paula found the right and trustful tenants, but also, since then, she manages my property with a lot of care, attention and diligence. I live outside of the Netherlands, and I know I can trust Paula (night and day, weekdays and weekends, thanks to her flexibility and reactivity) to take care of my apartment. This is a true peace of mind!          

Verhuurd
Marnixstraat 366-III, Amsterdam
Design!
J. Amrany & G. Kengen

It is with pleasure we recommend Paula & Ton from the Klok Real Estate agency as an outstanding real estate team in Amsterdam. We found Paula & Ton to be an honest, trustworthy real estate persons with loads of integrity. The pleasant friendly service and the personal commitment that they provide to us have been fantastic. We would suggest Klok Real Estate to anyone who contemplate relocating and thinking of renting or buying a house in the city. We will definitely work with Klok Real Estate in the future.          

Verhuurd
Victorieplein 45-7, Amsterdam
De wolkenkrabber
Hans Pennarts

Na eerst bijna een jaar verloren te hebben om huurders te zoeken via een expat bureau kregen we de tip om contact met Paula Willemse op te nemen. Binnen enkele weken hadden we al diverse kwalitatief hoogstaande bezichtigingen. We hadden zelfs de luxe dat we uit 2 huurders konden kiezen. Ook al het papierwerk, contracten, overdracht, etc. etc. allemaal zeer goed en professioneel geregeld door Paula. Ik beveel Paula Willemse daarom van harte aan, 5 sterren. 

 

Verhuurd
Nieuwe Weteringstraat 65, Amsterdam
Abroad and rented!
Tobias Engel

I live abroad and have rented out my apartment in Amsterdam via Paula at Klok Real Estate. The lease of my renters was about to expire and Paula made it possible to have new renters move in the day after the other renters moved out. Therefore I did not miss a single day of rent, great work! Several things needed to be fixed and arranged in order to have the house prepared for the new renters to move in. Since I couldn't be present there Paula gave it her all to have everything ready and fixed in a single afternoon. It feels good to know I have someone nearby to take care of my house while I'm away, thank you Paula!


          

Verhuurd
Prins Hendrikkade 80-F, Amsterdam
Super blij en tevreden
Ric

Persoonlijk, vakkundig en met snel resultaat. Ik kwam Paula een aantal jaren geleden tegen en had meteen een erg goed gevoel hoe ze over haar vak praatte en bij mij een positieve indruk achterliet. Recentelijk nu mijn appartement via Paula te huur aangeboden met nogal wat voorwaarden met betrekking tot het vinden van een betrouwbare super blij en tevreden huurder. Het hele traject verliep prettig en soepel, van het eerste gesprek tot de oplevering. Binnen enkele weken heeft Paula een goede huurder gevonden met een opleveringsdatum die precies bij mijn planning paste. Paula gaf mij het fijne gevoel dat de manier waarop ze voor mij een huurder zocht, was alsof het om haar eigen appartement ging met alle persoonlijke zorg die daarbij hoort. Ik ben gewoon super blij en tevreden met haar bemiddeling. In de toekomst maak ik zeker nogmaals gebruik van haar klantgerichte service.

          

Verhuurd
Tweede Helmersstraat 22-II, Amsterdam
Een aanrader!
Erik & Liesbeth

Toen wij ons appartement wilden renoveren en verhuren, kwamen we na enig speuren terecht bij Klok Real Estate. Vanaf het eerste contact bleek dat we goed zaten. En dat werd in het verdere traject alleen maar bevestigd. Paula en Ton zijn goed in meedenken en weten beiden duidelijk waar ze het over hebben, erg prettig om mee te werken. De begeleiding was/is persoonlijk en zeer professioneel. Heldere, zinnige adviezen, geen valse verwachtingen. De communicatie altijd vlot en to the point. Resultaat: via Klok Real Estate was het appartement na oplevering ogenblikkelijk verhuurd. Een aanrader.


 

 Wilt u meer weten over Klok Real Estate – Verhuur of toch liever direct een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Uw woning verhuren

Klok Real Estate - Competent, Integer, Onafhankelijk en Professioneel